Data

29.09.2020
16.10.2020

Miejsce

Poznań, Concordia Design
Warszawa, Academy of Business

Koszty

900 PLN/os + VAT

Cel szkolenia

Identyfikacja trendów i ich analiza w branży spożywczej.

Podstawowe korzyści

Jakie są istotne dla branży spożywczej trendy?

Jak analizować trendy?

Dowiesz się jak szukać nowe przestrzenie dla rozwoju firmy

Co brać pod uwagę w tych poszukiwaniach?

Jakie narzędzia są skuteczne przy szukaniu kierunków rozwoju firmy? Jak je zastosować?

Szczegółowy program szkolenia

Wypełnisz formularz. Na wprowadzony adres e-mail wyślemy kompletny program.

Magda Szymczak
trener, innowator, strateg

Pragmatyk w zakresie budowania innowacyjnych modeli biznesowych, procesu innowacji, Stage-Gate-Process, budowania kultury innowacji, rozwijania kreatywności i innowacyjności. Pomysłotwórca nowych produktów w branżach FMCG, automotive, budowlanej, rolniczej i w branży medycznej. Optymistka, chętnie współpracuje z ludźmi, łatwo nawiązuje kontakty. Lubi się uczyć i rozwijać.

Formularz rezerwacji szkolenia

Potrzebna faktura
Akceptuję regulamin*

Wpisz czego szukasz i naciśnij Enter